top of page
Appliance Repair
Fixing Appliances
Appliance Service

REPAREREN OF VERVANGEN?

Wat is in uw situatie verstandiger? Vervangen of repareren?

We inspecteren uw apparaat grondig en adviseren u uitgebreid over wat gunstiger is. Zo kunt u een goede afweging maken. Meestal is het repareren van witgoed voordeliger dan uw apparaat vervangen. Als de reparatiekosten echter niet opwegen tegen de resterende levensduur adviseren we u een nieuwe apparaat te kopen. Hierbij houden we rekening met garantie op uw apparaat, de verwachte levensduur en uw verzekeringen.

Het team van Tirana bestaat uit degelijk opgeleide monteurs met jarenlange ervaring op het gebied van witgoed reparaties. Ongeacht de aard van het probleem kunt u bij ons rekenen op een grondige inventarisatie van uw machine, gevolgd door een heldere opgave van de te verwachte kosten voor de vereiste reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent – ook wanneer uw machine de vereiste ingreep niet meer waard blijkt te zijn, wat overigens zelden voorkomt. In de meeste gevallen kunt u uw machine na de reparatie meteen weer in gebruik nemen. Om u te verzekeren van onze expertise, ontvangt u van ons altijd 3 maanden schriftelijke reparatie garantie. Zo bent u niet alleen snel maar ook duurzaam van uw wasmachine storing af.

Onze ervaren monteurs repareren ieder apparaat. Vaak kunnen we dezelfde dag nog langskomen. We lopen uw apparaat zorgvuldig na en stellen vast waardoor hij niet goed meer werkt. Vervolgens overleggen we met u wat verstandig is: een nieuwe kopen of reparatie. Is reparatie nog zinvol dan gaan we direct voor u aan de slag. U kunt bij Tirana onder andere terecht voor reparatie van uw wasmachine,

vaatwasser, koelkast of droger.

WASMACHINE REPARATIE

Is uw wasmachine kapot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer uw wasmachine stuk is. Veel mensen denken bij een defecte wasmachine al snel aan het aanschaffen van een nieuw apparaat. Wij van Tirana raden dit echter af aangezien vaak een kleine reparatie de problemen al kan verhelpen. Uw wasmachine kan nog jaren mee. Wasmachine reparatie is daarnaast niet duur. U bent veel goedkoper uit dan wanneer u een nieuw apparaat aan zou schaffen. Ook bij spoed is reparatie een goed idee. Vaak kunnen we namelijk nog dezelfde dag bij u langskomen.

Zelf repareren of een wasmachine monteur inschakelen?

Wij zijn u graag van dienst maar wij willen u geen onnodige kosten toebrengen. Sommige problemen kunt u zelf oplossen. Bij een storing is het resetten van uw apparaat soms al voldoende. (Hoe dit werkt kunt u vinden in de handleiding van uw apparaat.) Ook het schoonmaken van de filters is eenvoudig. Tip: controleer altijd

eerst of de stekker er goed in zit en of de watertoevoer wel open staat.

Wasmachine Reparatie

VAATWASSER REPARATIE

Een kapotte vaatwasser is erg vervelend. U kunt hem niet meer gebruiken en er komen veel vragen op u af. Is de vaatwasser nog te repareren? Kan ik het zelf oplossen? Moet er misschien een nieuw apparaat komen?

 

Gelukkig zijn vaatwassers meestal goed te repareren. Enige ervaring met kapotte vaatwassers is hierbij echter welkom. Vaak is het namelijk niet gelijk duidelijk welk onderdeel er precies defect is. Als uw vaatwasser geen water meer oppompt kan dit bijvoorbeeld

meer dan vier verschillende oorzaken hebben. Doe in het geval van vaatwasser reparatie een beroep op ons! Onze ervaren monteurs hebben het probleem snel gevonden en zonder onnodige kosten te maken. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw vaatwasser.

Vaatwasser Reparatie

KOELKAST REPARATIE

Een koelkast die niet meer goed werkt is erg vervelend. U zit waarschijnlijk met veel vragen. Waar blijf ik met mijn etenswaren? Is de koelkast nog te repareren? Kan ik hem zelf repareren en hoe?

Koelkasten zijn gelukkig meestal goed te repareren. Ervaring met koelkast reparatie is echter zeer welkom. Het is namelijk vaak lastig in te schatten wat precies de oorzaak is van de problemen. Als uw koelkast niet goed meer koelt kan dit bijvoorbeeld meer dan acht verschillende oorzaken hebben. Van defecte onderdelen tot stof in de roosters.

De verkeerde onderdelen vervangen kost onnodig veel tijd en geld. Daarnaast was een kleine ingreep misschien al genoeg om de koelkast weer goed te laten werken.

Doe daarom een beroep op ons! Onze ervaren monteurs hebben het probleem snel gevonden en opgelost. Zonder onnodige kosten. Dankzij ons kunt u snel weer gebruik maken van uw koelkast.

Koelkast Reparatie

WASDROGER REPARATIE

Tirana Wasdroger reparatie: Een vertrouwd adres voor reparaties

aan alle merken wasdrogers.

● Wasdroger stinkt

● Deur opent niet meer

● Lichtjes blijven branden

● Wasdroger lekt water.

● Wasdroger maakt lawaai.

● Wasdroger start niet meer

Wasdroger Reparatie
bottom of page